Arhiva ponuda

CONy Atina 2017

23. – 26.03.2017.

Atina – drevni grad, čija je istorija duga preko 3.500 godina. Grad koji je ime dobio po svojoj zaštitnici, starogrčkoj boginji mudrosti, je kolevka zapadne civilizacije, mesto rođenja demokratije i filozofije, antički muzej na otvorenom. Stare kuće i moderne palate, uske ulice i prostrani trgovi, moderni tržni centri i male prodavnice, otmeni restorani i tradicionalne taverne, Atina je opojan spoj istorije i modernog načina života.

1. dan 23.03.2017. čet         BEOGRAD – ATINA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 07:30 h. Let za Atinu predviđen je u 09:35 h. Sletanje u Atinu je u 12:30 h po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti i preuzimanju prtljaga sledi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada: Hadrijanova kapija koja vodi do Zevsovog hrama – antičkog hrama posvećenog najvišem starogrčkom božanstvu, stari Olimpijski stadion Panatenaik – mesto održavanja prvih modernih Olimpijskih igara 1896. godine, prolazak podno brda Akropolj – najpoznatijeg Evropskog arheološkog spomenika, i vožnja širokim ulicama uspavanim pod blagom senkom pomorandžinog drveta. Nastvak razgledanja na Trgu Sintagma – glavnom trgu i srcu grada. Zgrada Parlamenta – nekadašnja palata prvog kralja moderne Grčke, Numizmatički muzej – jedan od najznačajnijih muzeja cele Grčke, Akademija – jedna od najimpresivnijih zgrada i simbola grada, Hadrijanova biblioteka – ostaci najznačajnijeg kulturnog kompleksa iz antičke Atine, Trg Omonia – poznata šoping zona… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor od puta. U popodnevnim satima individualni odlazak na KONGRES – svečana ceremonija otvaranja kongresa. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan 24.03.2017. pet        ATINA

Doručak. Vreme predviđeno za učešće na kongresu – STRUČNI PROGRAM. Noćenje.

3. dan 25.03.2017. sub        ATINA

Doručak. Vreme predviđeno za učešće na kongresu – STRUČNI PROGRAM. Noćenje.

Mogućnost fakultativnog izleta u Akropolj. U srcu Atine, najstarijeg grada Evrope, uzdiže se Akropolj, čuvena krečnjačka litica, na kojoj se nalaze veličanstvene građevine – svedočanstva o moći i snazi jedne neponovljive civilizacije i kulture. Prvi ostaci naseobina na Akropolju datiraju još od 13. veka p.n.e. ali pravo „zlatno doba“ Akropolja i Atine zavladalo je u vreme čuvenog Periklea. Najznačajniji spomenik Akropolja je svakako Partenon – simbol Atine i Grčke, hram posvećen Atini Partenos – boginji mudrosti. Akropolj osim Partenona krase i arhitektonska remek-dela poput Hrama Atine Nike, Propileja – monumentalnog ulaza na Akropolj, i Erehteona – najsvetijeg mesta na Akropolju, mesta gde su se Posejdon i Atina borili za pravo da budu zaštitnici grada. Slobodno vreme.

4. dan 26.03.2017. ned         ATINA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba do 10:00 h. Transfer do aerodroma predviđen je u 10:30 h. Let za Beograd je u 13:25 h, sletanje na aerodrom Nikola Tesla je u 14:10 h.

Novus Hotel 4 *

http://www.novushotel.gr/en/

Hotel smeštaj u dvokrevetnoj sobi 490 €

Doplata za jednokrevetnu 100 €

Cena aranžmana uključuje: avio prevoz na relaciji Beograd – Atina – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, transfer na relaciji aerodrom – hotel uz panoramsko razgledanje Atine, transfer hotel – aerodrom, smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom (4 dana), troškove organizacije putovanja, vodiča turističke agencije Travel Design iz Srbije za minimum 15 putnika.

Cena aranžmana ne uključuje: kotizaciju – prema cenovniku organizatora, putno zdravstveno osiguranje (5 €), individualne troškove.

Novus Hotel 4 *: Nalazi se u širem centru grada, u blizini Trga Omonia, od koga je udaljen 500 m. Metro stanica se nalazi na 160 m od hotela, odakle se direktnom linijom stiže do strogog centra grada, dok se do kongresnog hotela stiže uz jedno presedanje. Hotel raspolaže sa 85 moderno opremljene sobe, a sve poseduju: klimu, tv, telefon, wifi, minibar, sef... Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto). Na krovu hotela nalaze se otvoreni bazen i bar.

USLOVI REZERVACIJE:

- 50% iznosa na ime rezervacije po prijavljivanju

- Ostatak do 30 dana pred put (21.02.2017).

- Rok za prijavljivanje: do 01.02.2017, ili do popune mesta.

NAČIN PLAĆANJA:

- Preko računa, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

- Gotovinski, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

USLOVI OTKAZA:

- Od 27.12.2016 do 01.02.2017 naplaćuje se u iznosu od 50 % cene aranžmana.

- Od 02.02.2017 do 20.02.2017 naplaćuje se u iznosu od 80 % ukupne cene aranžmana.

- Od 21.02.2017 do polaska naplaćuje se pun iznos aranžmana u slučaju otkaza.

NAPOMENE:

- Sadržaj panoramskog i pešačkog razgledanja, kao i sadržaj obilazaka lokaliteta, predviđenih programom putovanja, podložan je promeni ukoliko je to ustanovljeno opravdanim razlozima (radovi na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena lokaliteta, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

- U okviru panoramskog i pešačkog razgledanja grada ili obilazaka lokaliteta navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

- Za putnike sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza za putovanje u zemlje EU, ali su u obavezi da se informišu o uslovima putovanja u odgovarajućoj ambasadi zemlje u koju putuju.

- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili poreske politike u Srbiji i/ili Grčkoj, kao i u slučaju promene cene prevoza, agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel Design ustanovljeni 11.07.2016. osim u uslovima otkaza.

- Minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika.

- U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 10 dana pred put uz punu refundaciju uplaćenih iznosa.

Program putovanja CONy Athens 2017 23. – 26.03.2017. br. 01 od 27.12.2016.

Organizator putovanja TRAVEL DESIGN DOO, Kosovska 21a, 21000 Novi Sad.

Licenca OTP 64/2014 od 10.10.2014.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!