Arhiva ponuda

EFIC Valensija 2019

04 – 09.09.2019.

Tokom 25 godina postojanja, Evropska Federacija za Bol organizuje najveće naučne skupove sa temom bola u Evropi. Fokus je na istraživanju, edukaciji i pravnoj zaštiti važnog zdravstvenog problema u Evropi.

Održavajući se svake druge godine, kongres pokreće teme u oblasti koje doprinose napretku i produbljivanju ključnih pitanja baveći se razvojem edukativnih programa sa zadatkom osposobljavanja stručnjaka, objavljivanjem stručnih članaka, podizanjem svesti o značaju tretmana i prevencije bola i podsticanjem prikupljanja sredstava za unapređenje dosadašnjeg razumevanja bola.

Ove godine, priliku za upoznavanje sa novim metodama i pristupima stručnjaci će imati u periodu 04. do 07. septembra u živopisnoj Valensiji.

U prilogu pogledajte aktuelni program putovanja.


Valensija

Treći španski grad po veličini, važnosti i broju stanovnika i jedan je od najvećih industrijskih centara zemlje. Glavni je grad pokrajine Valensija i nalazi se na istočnoj obali Pirinejskog poluostrva.

Grad inovacija koga neprestano porede sa Madridom i Barselonom, transformisao je isušeno rečno korito reke Turije na kojoj se nalazi u zeleni prsten koji okružuje grad a mostovi stari i po nekoliko vekova ostali su da krase brojne parkove.

Ipak, brojne futurističke građevine čuvenog arhitekte Santijaga Kalatrave predstavljaju kontrast staroj gradskoj četvrti ali predstavljaju i zaštitni znak ovog grada, kao i paelja, sad već popularno jelo koje je nastalo baš ovde.