Arhiva ponuda

ISPRM Pariz 2018

08 – 12.07.2018.

12. Svetski kongres fizikalne medicine i rehabilitacije ISPRM 2018 održava se u Parizu 01. – 12. 07. 2018. Vrhunski stručnjaci iz oblasti rehabilitacije predstaviće najnovija istraživanja i tehnike koje se već uspešno primenjuju. Naučni program ISPRM 2018 ove godine podrazumeva i praktične radionice i debate.

Pored stručnih sadržaja na kongresu, dobijate priliku da uživate i u jedinstvenoj atmosferi Pariza, prestonici mode i “gradu svetlosti”, da osetite svu njegovu romantiku. Vladimir Sekulić, Travel Design vodič živeo je u Parizu i deo tog večnog grada nosi u sebi. Čak i česti posetioci pored njega se zapitaju- jesam li ja zaista bio tu?!

Rana registracija učesnika za ISPRM 2018 je do 11. 04. a interesovanje za put u Pariz je veliko.

U prilogu pogledajte aktuelni program putovanja.

 “Pariz izgleda kao da je neko prosuo paletu boja i pomešao ih bez nekakvog konkretnog reda i pravila, kao da se neko igrao kockicama i kao igračke dobio najlepše i najneobičnije građevine sveta.

 Ali, moj Pariz su mirisi. Mirisi proleća pored Sene, kajsija u Bulonjskoj šumi, potaža u četvrti Mare ili možda kafe sa cimetom i kroasana u rano jutro na Monmartru. Pariz je i miris dima u okolini biblioteke Fransoa Miteran, gareži u sporednim ulicama Pigala, čokolodanog musa na nekoj postarijoj barci, koja lagano krstari Senom… Guščije paštete u oskudno opremljenom restoranu, koji mami turiste pogledom na Ajfelov toranj.

 Pariz je i miris modernog, u La Defansu, miris kebaba u Latinskoj četvrti, miris palačinki na Trokaderu. Pariz je i osećaj svega što predstavlja istinsku i neokrnjenu lepotu slojeva istorije i kulture, na kojoj baziramo našu percepciju današnjice.” 

 Tako o Parizu, gradu u kojem je živeo, govori Vladimir Sekulić, Travel Design vodič. Da je poseban kažu i oni koji taj grad gledaju kroz poslovne prilike, ali i oni željni odmora. Travel Design to za Vas spaja u jedno iskustvo.

Magazin The financial Times svrstao je Pariz među tri najznačajnija i najuticajnija grada na svetu. Jedan je od najposećenijih i među 10 gradova sa najboljim uslovima za život. Istinsku atmosferu tog spektakularnog grada teško je sažeti u svega nekoliko dana. Sem ukoliko dizajniranje tog izazova ne prepustite onima koji ga odlično poznaju.

Ajfelov toranj, jedna je od najposećenijih turističkih atrakcija u svetu. Više od 25.000 ljudi svakodnevno se penje na toranj. Alternativa za spektakularan pogled na grad je brdo Monmartr, odnosno kupola Sveto Srce.

Nezaobilazan za ljubitelje umetnosti muzej Luvr u svojoj zbirci trenutno ima više od 380.000 artefakata. Dela Van Goga, Renoira i Moneta možete da vidite i u muzeju Rodin. Pariz je ponosni vlasnik najprestižnije i jedne od najvećih ulica na svetu, avenija Šanzelize, sa ukupno 8 traka. Jedan od mnogobrojnih simbola ne samo Pariza, već i Francuske je i “naša dama”, katedrala Notr Dam.

Kada radimo ono što volimo, zapravo živimo dva puta. Jednom u sadašnjem trenutku, drugi put kroz divne uspomene koje stvaramo.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!