Arhiva ponuda

ISPRM Buenos Aires 2017

Buenos Ajres – „najevropskiji“ od svih gradova Južne Amerike, prestonica Argentine. Široki bulevari, velelepni parkovi, kolonijalna arhitektura i bogat kulturni i noćni život čine jedinstvenu mešavinu modernog i istorijskog. Buenos Ajres je grad koji je u stanju da vas tužnom melodijom tanga rasplače i ispriča vam svoju životnu priču koja će vam se, dok hodate ulicama San Telma, prosto uvući pod kožu, da će vas uvek pratiti i pozivati da se vratite. Buenos Ajres, grad koji vredi posetiti.

1. dan 28.04.2017. pet      BEOGRAD – BUENOS AJRES

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 11:30 h. Let za Buenos Ajres preko Frankfurta predviđen je u 13:20 h. Sletanje u Frankfurt je u 15:20 h, nastavak je u 21:55 h.

2. dan 29.04.2017. sub      BUENOS AJRES

Sletanje u Buenos Ajres je u 06:50 h po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti i preuzimanju prtljaga sledi transfer do hotela. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor od puta. U popodnevnim satima sledi razgledanje grada koji zovu „Parizom Južne Amerike“: vožnja kroz široke bulevare, Avenija 9. juli, Avenija Rivadavia, Obelisk – spomenik 400. godišnjici osnivanja grada, Trg Maja – srce Buenos Ajresa na kome se 25. maja 1810. odigrala revolucija koja je dovela do nezavisnosti Argentine, Kaza Rosada – Predsednička palata, jedna od građevina simbola Buenos Ajresa, u njoj je smešten i Nacionalni istorijski muzej Argentine, katedrala sa sedištem nadbiskupa Buenos Ajresa, gradska kuća Kabildo – sedište uprave grada u kolonijalno doba, sada pretvorena u muzej. Nastavak obilaska kroz bogatu četvrt Rekoleta koja ima veliki istorijski i arhitektonski značaj, i gde se nalazi poznato groblje Rekoleta. Kontrast predstavlja nekada radnička, a danas mondenska četvrt La Boka u kojoj se oseća jak evropski, pre svega italijanski uticaj. Interesantna je po svojim šarenim kućama i zgradama. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 30.04.2017. ned       BUENOS AJRES

Doručak. Slobodno vreme.

Fakultativni izlet  na krstarenje deltom Tigre. Odlazak autobusom do Tigrea, jedinstvenog predgrađa jedne od svetskih metropola koje je podignuto sredinom XIX veka na močvarnom terenu i među brojnim rečnim meanderima. Među prvim kućama je bilo imanje bivšeg argentinskog predsednika i od tada Tigre važi za elegantni rezidencijalni deo grada. Krstarenje brodom kroz jedan upečatljiv ambijent koji je nepromenjen gotovo dva veka. Plovidba kroz zeleni lavirint kanala i rečica omogućiće uživanje u prelepoj prirodi i pogledu na raskošne vile, viktorijanske dokove, i čuvene engleske bašte. Povratak u hotel.

U večernjim časovima odlazak javnim prevozom u pratnji vodiča na svečanu ceremoniju otvaranja kongresa. Povratak u hotel javnim prevozom u pratnji vodiča. Noćenje.

4. dan 01.05.2017. pon      BUENOS AJRES

Doručak. Individualni odlazak na kongres – STRUČNI PROGRAM. Noćenje.

Fakultativni izlet na tradicionalni argentinski ranč i upoznavanje sa načinom života i svakodnevnicom gaučosa. Obilazak ranča i jahanje ili vožnja kočijama po prelepoj preriji. Galantni gaučosi će predstaviti svoje impresivne jahačke sposobnosti, kao i narodne pesme i igre Argentine. Ručak na ranču. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan 02.05.2017. uto      BUENOS AJRES – MONTEVIDEO – BUENOS AJRES

Doručak. Individualni odlazak na kongres – STRUČNI PROGRAM.

Fakultativni izlet za Montevideo. U jutarnjim časovima odlazak do luke gde sledi ukrcavanje i odlazak brodom na izlet u Montevideo. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje: Trg Independencia ili Trg nezavisnosti – glavna komercijalna arterija grada, na kome se nalaze brojne znamenitosti, mauzolej Hozea Artigasa, nacionalnog heroja Urugvaja, Estevez palata – nekadašnja kancelarija urugvajskog predsednika, a danas muzej, i kula Ejecutiva – sadašnja kancelarija urugvajskog predsednika, palata Salvo – jedna od najviših zgrada Južne Amerike. Nastavak obilaska prema nacionalnom istorijskom muzeju Urugvaja, koji se sastoji od nekoliko kuća istaknutih istorijskih ličnosti, i palata Legislativo ili Parlament Urugvaja. Ručak u restoranu. Slobodno vreme u centru grada. U kasnim popodnevnim časovima sledi transfer do luke odakle sledi povratak brodom u Buenos Ajres. Dolazak u večernjim časovima, transfer do hotela. Noćenje.

6. dan 03.05.2017. sre      BUENOS AJRES

Doručak. Individualni odlazak na kongres – STRUČNI PROGRAM.

U večernjim časovima fakultativni odlazak na tango veče, na kome će profesionalni igrači dočarati svu strast ovog plesa. Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan 04.05.2017. čet      BUENOS AJRES – BEOGRAD

Doručak. Sobe treba napustiti do 10:00 h. Transfer iz hotela na aerodrom je u 13:00 h. Let za Beograd preko Frankfurta predviđen je u 17:05 h.

8. dan 05.05.2017. pet      BEOGRAD

Sletanje u Frankfurt je u 11:20 h po lokalnom vremenu, nastavak je u 21:55 h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla je u 23:40 h.

Hotel 725 Continental 4* superior

http://www.725continental.com/

Hotel smeštaj u dvokrevetnoj sobi 1.490 €

Doplata za 1/1 sobu  310 €

Hotel NH Buenos Aires 9 de Julio 4*

http://www.nh-hotels.com/hotel/nh-buenos-aires-9-de-julio

Hotel smeštaj u dvokrevetnoj sobi  1.520 €

Doplata za 1/1 sobu 320 €

Cena aranžmana uključuje:  avio prevoz na relaciji Beograd – Buenos Ajres – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, smeštaj u hotelu po izboru na bazi noćenje/doručak, transfere aerodrom – hotel – aerodrom, panoramsko i pešačko razgledanje Buenos Ajresa, vodiča turističke agencije Travel Design iz Srbije za grupu od minimum 20 putnika, troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:  kotizaciju – prema cenovniku organizatora, fakultativne izlete (cene će biti naknadno objavljene), karte za javni prevoz, putno zdravstveno osiguranje (12 €), individualne troškove.

Hotel 725 Continental 4* superior: Nalazi se u strogom centru grada, na samo 600 m od Trga Maja. U neposrednoj blizini hotela, na par stotina metara, nalazi se nekoliko metro stanica. Hotel poseduje biznis i fitnes centar, saunu, solarijum, otvoreni bazen i raspolaže sa 192 sobe. Doručak je na bazi samoposluživanja. Sve sobe su moderno opremljene i poseduju: klimu, telefon, TV, WI-FI, sef, fen... 

Hotel NH Buenos Aires 9 de Julio 4*: Nalazi se u centru grada, na Aveniji 9. juli, u neposrednoj blizini svih važnijih znamenitosti grada. U krugu od 400m od hotela nalaze se četiri metro stanice. Hotel raspolaže sa 175 soba i poseduje teretanu, saunu, solarijum, i otvoreni bazen (otvoren tokom letnjih meseci na južnoj hemisferi). Doručak je na bazi samoposluživanja, a sve sobe su moderno opremljene i poseduju: klimu, TV, WI-FI, sef, minibar, fen...

USLOVI REZERVACIJE:

- 40% iznosa na ime rezervacije po prijavljivanju

- 30% iznosa do 60 dana pred put (27.02.2017)

- Ostatak do 30 dana pred put (29.03.2016).

- Rok za prijavljivanje: do 01.02.2017, ili do popune mesta.

NAČIN PLAĆANJA:

- Preko računa, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

- Gotovinski, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

USLOVI OTKAZA:

- Od 17.11.2016 do 01.02.2017 naplaćuje se u iznosu od 50 % cene aranžmana.

- Od 02.02.2017 do 28.03.2017 naplaćuje se u iznosu od 80 % ukupne cene aranžmana.

- Od 29.03.2017 do polaska naplaćuje se pun iznos aranžmana u slučaju otkaza.

NAPOMENE:

- Sadržaj panoramskog i pešačkog razgledanja, kao i sadržaj obilazaka lokaliteta, predviđenih programom putovanja, podložan je promeni ukoliko je to ustanovljeno opravdanim razlozima (radovi na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena lokaliteta, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

- U okviru panoramskog i pešačkog razgledanja grada ili obilazaka lokaliteta navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

- Za putnike sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza za putovanje u Argentinu, ali su u obavezi da se informišu o uslovima putovanja u odgovarajućoj ambasadi zemlje u koju putuju.

- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili poreske politike u Srbiji i/ili Argentini, kao i u slučaju promene cene prevoza, agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel Design ustanovljeni 11.07.2016. osim u uslovima otkaza.

- Minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20 putnika.

- U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 10 dana pred put uz punu refundaciju uplaćenih iznosa.

Program putovanja ISPRM 2017 Buenos Aires, 28.04. – 05.05.2017. br. 02 od 17.11.2016.

Organizator putovanja TRAVEL DESIGN DOO, Kosovska 21a, 21000 Novi Sad.

Licenca OTP 64/2014 od 10.10.2014.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!