Arhiva ponuda

ISPRM Orlando 2020

05 – 13.03.2020.

Međunarodno društvo za fizikalnu i rehabilitacionu medicinu ISPRM organizuje 14. po redu svetski kongres fizijatara u Orlandu u periodu 04 – 09.03.2020. Od svog osnivanja, društvo ima za cilj da kontinuirano poboljšava fizikalnu i rehabilitacionu medicinu (PRM) u praksi, te olakša uticaj PRM u međunarodnim zdravstvenim organizacijama s ciljem da doprinese optimalnom funkcionisanju i kvalitetu života osoba sa invaliditetom. O tome će na kongresu ISPRM govoriti najveći svetski stručnjaci iz navedenih oblasti.

Pored zanimljivih i korisnih tema na stručnim predavanjima, turistička agencija TRAVEL DESIGN se potrudila da doživite i samu destinaciju, koja je veoma privlačna za posetioce kongresa jer se radi o jednom od najposećenijih (najzabavnijih) gradova – Orlando, kao i jednom od najsunčanijih gradova u SAD – Majami, što će svakako ovo putovanje učiniti nezaboravnim.

 


Orlando

Orlando – sinonim za najstarije i najpoznatije zabavne parkove, nalazi se u samom srcu Floride. Smešten na obalama desetak manjih jezera, grad je poznat kao “lepi Orlando”,”svemirska kapija” i “grad zabave”. Universal Studios i Disneyland predstavljaju okosnicu turizma trećeg po veličini grada ove savezne države.

Majami – krunski dragulj Floride, sinonim za luksuz, prelepe bele plaže na South Beach-u, grad koji je mešavina Art Deco stila i modernog brutalizma. Dom je desetinama slavnih ličnosti, ali i velikom broju izbeglica sa Kube, koje možemo pronaći u čuvenoj ulici Calle Ocho. Majami je takođe i grad modernih umetnika, sa grafitima koji su njegov zaštitni znak, sa sjajnim noćnim provodom i modnim dizajnerima, koji neretko biraju ovaj grad za svoj dom.

 

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!