Blog

Još jako malo mesta je ostalo!

Svetski kongres kontraverzi u neurologiji – CONy Atina 2017

Prijavite se na kongres kontraverzi u neurologiji (CONy Atina) i priuštite sebi uživanje za sva čula u gradu koji je zadržao svoj mediteranski šarm iako ima dve strane: savremenu Atinu – kosmopolitski grad i starogrčku Atinu – kojom su nekada šetali bogovi i najlepši muškarci na svetu. Grad gde se radnje otvaraju oko deset, nikad baš tačno u minut, ruča oko dva, a večera retko pre devet. Udišite vazduh grada starog 3400 godina i čulo mirisa će vam biti preplavljeno pomorandžinim drvetom. Šetnja najpoznatijom šoping ulicom, Ermou, pored luksuznih radnji i otmenih restorana, obezbediće spektakl za čulo vida. Obnovite znanje o umetnosti, učenju i filozofiji u sedmospratnoj knjižari Eleftheroudakis, a takođe saznajte i zašto Atina ima dugu tradiciju izrade srebrnog i zlatnog nakita u četvrti Kolonaki, gde možete naći poznate marke kao što je Bulgari. Vaše čulo ukusa biće nagrađeno maštovitim i zanimljivim specijalitetima, a čulo sluha najveselijom muzikom uz prepoznatljiv ritam sirtakija. Vaše čulo vida biće u transu pogledom na brdo Akropolj, gde se uzdže Partenon, hram boginje Atine, koji svojim osvetljenjem oduzima dah, pogotovo noću. Ponesite sa sobom ritam života Atinjana koji žive opušteno i nigde ne žure.

Hotel Novus 4* nalazi se u širem centru grada, u blizini Trga Omonia, od koga je udaljen 500 m. Metro stanica se nalazi na 160 m od hotela, odakle se direktnom linijom stiže do strogog centra grada, dok se do kongresnog hotela stiže uz jedno presedanje. Hotel raspolaže sa 85 moderno opremljene sobe, a sve poseduju: klimu, tv, telefon, wifi, minibar, sef… Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto). Na krovu hotela nalaze se otvoreni bazen i bar.

Za detaljan opis programa putovanja kliknite ovde.

Rok za prijavljivanje: do 01.02.2017, ili do popune mesta.
Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona +381 (0)21 3825 065, +381 (0)21 3825 068, +381 (0)60 700 4071, putem mejla office@traveldesign.rs ili nas možete posetiti svakog radnog dana u Kosovskoj 21a, Novi Sad.

 

Pratite nas i podelite na: