Arhiva ponuda

PRM Malta 2017

Mediteranski kongres fizikalne medicine i rehabilitacije PRM Malta 2017

Malta – azurno plavo more, zlatna obala, litice koje oduzimaju dah i mistična istorija, to je ukratko Malta. Arhipelag od tri ostrva u srcu Mediterana koje je proslavio čuveni red vitezova Svetog Jovana. Neobičan spoj kulture brojnih naroda koji su vekovima u kontaktu sa ovim ostrvom, veliko istorijsko nasleđe i božanstvena priroda predstavlja jedinstven spoj kojim će Vas ova mala zemlja očarati.

1. dan 08.11.2017. sre   BEOGRAD – MALTA                                 

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 10:40 h. Direktan let za Maltu predviđen je u 12:40 h, sletanje na Maltu je u 14:40 h. Po obavljanju graničnih formalnosti i preuzimanju prtljaga sledi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje glavnog grada Valete, „grada koji su gospoda gradili za gospodu“: šetnja „živim“ ulicama grada, Bašta gornja Baraka – sa divnim lukovima, ogradama i promenadom odakle se pruža veličanstven pogled na Veliku luku, odlazak do katedrale Svetog Jovana – jedno od najznačajnijih mesta na Malti, u kojoj se nalaze remek dela Karavađa, flamanske tapiserije i jedan od najlepših mermernih podova na svetu. Nastavak šetnje ulicom Republika i dolazak na Trg Svetog Đorđa, najvažnijeg trga na kome se nalaze Palata Velikog Majstora – administrativni centar Malte, nekadašnje sedište Velikog Majstora vitezova reda Svetog Jovana, Guvernerska Palata tokom britanskog kolonijalnog perioda, zatim nekadašnja Zgrada glavne straže u kojoj je bila smeštena viteška garda, a na trgu se nalazi i nekadašnja Riznica. Transfer do hotela, smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor od puta. Noćenje.

2-4. dan 09-11.11.2017. čet-sub   MALTA                                                     

Doručak. Vreme predviđeno za učešće na kongresu – STRUČNI PROGRAM. Noćenje.

U slobodno vreme mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

5. dan 12.11.2017. ned      MALTA – BEOGRAD                                  

Doručak. Napuštanje soba do 10:00 h, ostavljanje stvari u prostoriju za prtljag. Individualni odlazak na kongres – STRUČNI PROGRAM. Transfer do aerodroma predviđen je u 12:30 h. Direktan let za Beograd je u 15:10 h, sletanje na aerodrom Nikola Tesla je u 17:00 h.

Cavalieri Art Hotel 4*

http://www.cavalierihotelmalta.com

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi 550 €

Doplata za jednokrevetnu 130 €

Nalazi se u samom zalivu Sent Džulijans, u blizini šetališta i dobro je povezan gradskim prevozom sa svakim delom Malte. Autobuska stanica se nalazi 500 m od hotela, dok je kongresni hotel udaljen 850 m. Hotel raspolaže sa 258 moderno opremljenih soba koje poseduju: klimu, tv, telefon, minibar, sef... Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto).

Hotel Marina Corinthia Beach Resort 4+ *

http://www.marinahotel.com.mt/

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi 630 €

Doplata za jednokrevetnu 200 €

Nalazi se duž zaliva Sent Džordž, nadomak Sent Džilijansa. Dobro je povezan gradskim prevozom sa svakim delom Malte. Autobuska stanica se nalazi na 300 m, dok je kongresni hotel udaljen 1 km. Hotel raspolaže sa moderno opremljenim sobama koje poseduju: klimu, tv, telefon, minibar, sef... Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto).

Cena aranžmana uključuje: avio prevoz na relaciji Beograd – Malta – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama i prtljagom do 23 kg, transfer na relaciji aerodrom – hotel uz panoramsko razgledanje Valete, transfer hotel – aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu na bazi 4 noćenja sa doručkom (5 dana), troškove organizacije putovanja, vodiča agencije TRAVEL DESIGN.

Cena aranžmana ne uključuje: kotizaciju – prema cenovniku organizatora, putno zdravstveno osiguranje (5 €), individualne troškove. 

USLOVI REZERVACIJE:                                                                                         

- 50% iznosa na ime rezervacije po prijavljivanju

- Ostatak do 30 dana pred put (09.10.2017).

- Rok za prijavljivanje: do 01.09.2017, ili do popune mesta.

NAČIN PLAĆANJA:                                                                                               

- Preko računa, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

- Gotovinski, po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

USLOVI OTKAZA:                                                                                                

- Od 13.03.2017 do 01.09.2017 naplaćuje se u iznosu od 50 % cene aranžmana.

- Od 02.09.2017 do 08.10.2017 naplaćuje se u iznosu od 80 % ukupne cene aranžmana.

- Od 09.10.2017 do polaska naplaćuje se pun iznos aranžmana u slučaju otkaza.

NAPOMENE:                                                                                                       

- Sadržaj panoramskog i pešačkog razgledanja, kao i sadržaj obilazaka lokaliteta, predviđenih programom putovanja, podložan je promeni ukoliko je to ustanovljeno opravdanim razlozima (radovi na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena lokaliteta, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

- U okviru panoramskog i pešačkog razgledanja grada ili obilazaka lokaliteta navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

- Za putnike sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza za putovanje u zemlje EU, ali su u obavezi da se informišu o uslovima putovanja u odgovarajućoj ambasadi zemlje u koju putuju.

- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili poreske politike u Srbiji i/ili Malti, kao i u slučaju promene cene prevoza, agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel Design ustanovljeni 25.01.2017. osim u uslovima otkaza.

- Minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20 putnika.

- U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na korekciju cene.

- Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 10 dana pred put uz punu refundaciju uplaćenih iznosa.

Program putovanja 12. Mediteranski kongres fizikalne medicine i rehabilitacije PRM Malta 2017 08 – 12.11.2017. br. 01 od 13.03.2017.

Organizator putovanja TRAVEL DESIGN DOO, Kosovska 21a, 21000 Novi Sad.

Licenca OTP 64/2014 od 10.10.2014.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!