Sa nama

Travel Design je osnovan 2014. godine sa ciljem... idejom... misija... vizija... i ovde svako prestane da čita. S razlogom, jer u opisu se ističu generalije, prepisane i izmenjene u datumima, mestu, ponekoj floskuli.

Travel Design se najadekvatnije predstavlja putem saradnje - od slušanja Vaših potreba, kreiranja programa, realizacije ideja.

Ne postoji način da opišemo elokvetnost i obrazovanje naših turističkih vodiča jer bi Vam zvučalo kao hvalisanje, a kada biste ih upoznali, rekli biste da ih nismo dovoljno nahvalili.

Ne postoji način da opišemo poslovnost našeg tima jer bi to delovalo nadmeno, a kad biste realizovali prvi projekat, sami biste osetili potrebu da nam ukažete na svoje iskustvo.

U desetoj godini kreiranja poslovnih putovanja, naš izazov je da prevaziđemo sami sebe, svaki sledeći put.

Marko Djurovic Travel Design

“Za mene kongresni turizam je najlepša grana turizma jer meni i ljudima sa kojima i za koje radim on daje priliku da spajamo posao i zadovoljstvo. Izuzetno volim to što radim i to me svakog jutra pokreće. Opredelio sam se za mlad tim željan znanja koji neće “upasti u kalup” poslovanja, zajedno učimo, putujemo, proširujemo vidike i dizajniramo nove standarde.”

Marko Đurović,
Travel Design Managing Director
Marko Djurovic Travel Design

„Posao kojim se bavim mi pruža određeni vid slobode i upoznavanja novih destinacija, pruža mi ulazak u srž gradova i zemalja. Pre svega mi omogućava slobodu da kreiram turu onako kako smatram da bi se klijentima najviše moglo dopasti. U tom momentu, kao profesoru istorije, grad, trg, ili muzej postaju moja učionica, a ja postajem kreator, umesto profesor! To je ujedno i najlepši osećaj koji profesionalni licencirani vodič može imati.“

Vladimir Sekulić,
Travel Design Program Manager