Sa nama

Ljubav jednog mladog čoveka prema dizajniranju poslovnih putovanja na drugačiji način, po vašoj meri, prema Vama. To je motiv s kojim je 2014. godine nastala agencija Travel Design.

Danas, mi smo tim koji karakteriše nesvakidašnji spoj- mladost, iskustvo, inovativne ideje i velika ljubav prema poslu. Programe putovanja na kongrese, stručne skupove, sajmove i seminare realizujemo širom Evrope i sveta.

Sa nama dobijate poseban pristup, jer je i za nas ovaj posao nešto posebno. Svako novo putovanje za nas je novi izazov i dizajniramo ga zajedno.


Sa nama:

- za samo 4 godine preko 3.000 klijenata putovalo je na prestižne svetske kongrese, seminare, stručne skupove i sajmove širom sveta.
- avio prevoz, hotelski smeštaj, kotizacije, transfere, fakultativne aktivnosti dizajnirate prema sopstvenim afinitetima
- putujete komotno, čarter letom u vreme koje Vama najviše odgovara
- po povratku s poslovnog putovanja još dugo pamtite tu jedinstvenu atmosferu, jer će Vas pratiti naši visokostručni, pažljivo birani vodiči, a zarad Vašeg komfora na samoj destinaciji angažujemo i pomoćno osoblje.
- nema tipskih programa, svaki dizajniramo iznova - prema Vama
- nećete propustiti ništa što je bitno, mi nećemo propustiti ništa što Vas interesuje.

Marko Djurovic Travel Design

“Za mene kongresni turizam je najlepša grana turizma jer meni i ljudima sa kojima i za koje radim on daje priliku da spajamo posao i zadovoljstvo. Izuzetno volim to što radim i to me svakog jutra pokreće. Opredelio sam se za mlad tim željan znanja koji neće “upasti u kalup” poslovanja, zajedno učimo, putujemo, proširujemo vidike i dizajniramo nove standarde.”

Marko Đurović,
Travel Design Managing Director
Marko Djurovic Travel Design

“Svaka destinacija, čak i ona koja se ponavlja, je inspiracija. Svaki put se pripremam tako što razmišljam šta je to što mene dotakne od prikupljene građe. Najdragocenija su mi saznanja koja dobijam iz prve ruke, od lokalnog stanovništva. Deljenje toga što (sa)znam sa onima koji nam ukažu poverenje ispunjava me ogromnim zadovoljstvom.
Uživam da radim sa ljudima i drago mi je da na svakom putovanju oni to osete. Ovaj posao za mene je više ljubav nego posao, neprekidno mi otvara neka nova vrata sveta, saznajem mnogo i samim tim se i ja menjam.”

Slađana Velendečić,
Travel Design vodič
Marko Djurovic Travel Design

„Posao kojim se bavim mi pruža određeni vid slobode i upoznavanja novih destinacija, pruža mi ulazak u srž gradova i zemalja. Pre svega mi omogućava slobodu da kreiram turu onako kako smatram da bi se klijentima najviše moglo dopasti. U tom momentu, kao profesoru istorije, grad, trg, ili muzej postaju moja učionica, a ja postajem kreator, umesto profesor! To je ujedno i najlepši osećaj koji profesionalni licencirani vodič može imati.“

Vladimir Sekulić,
Travel Design Program Manager
Marko Djurovic Travel Design

„Vodički poziv postoji u mojoj porodici već tri generacije, moja baka, otac i očev stric uporedo sa svojim drugim vokacijama radili su kao turistički vodiči. I moja biografija pomalo je neuobičajena s obzirom na to da imam tri profesije: kao profesor istorije umetnosti i Doktor nauka na Filozofskom fakultetu, bio sam zaposlen i kao operski pevač- tenor u Horu opere Narodnog pozorišta. Rad na sceni doprineo je mom pomalo scenskom nastupu i sa turistima, a pevanje je nešto što volim da podelim sa gostima, u raznim pogodnim prilikama. Moje poznavanje istorije umetnosti i želja za daljim saznanjem, pomogli su mi da otkrijem brojne destinacije i da sa specifičnim žarom nekome ispričam o lepim i neobičnim stvarima koje sam upoznavao.“

Milan Prosen,
Travel Design vodič
Verujemo da zaslužujete više.
Sa nama Vaše kongresno putovanje izaći će iz poznatih okvira.
Sa nama putujete Vi.