Arhiva ponuda

WCO-IOF-ESCEO Pariz 2019

03 – 07.04.2019.

Ovogodišnji, 19. po redu Svetski kongres osteoporoze i osteoartritisa, WCO-IOF-ESCEO 2019, održaće se u Parizu, između 04. i 07. aprila. Organizatori su kreirali interesantan program koji će okupiti najbolje svetske stručnjake iz pomenutih oblasti. Kongres će napraviti korak dalje u svim poljima, od inovativnog razumevanja metabolizma kostiju i patologije, do novih strategija i rešenja u prevenciji, dijagnostici i tretmanu. Kongres svake godine pruža efikasnu debatu o nerešenim kliničkim i terapijskim dilemama, dokazima i stanovištima eksperata o pitanjima iz oblasti osteoporoze, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, oboljenja zglobova i mišića.

Na veliku zainteresovanost za kongres ove godine utiče i mesto održavanja. Kulturni, istorijski i drugi sadržaji čine Pariz odličnim izborom za održavanje značajnih internacionalnih kongresa iz različitih oblasti, te će ovaj put WCO-IOF-ESCEO učesnike dočekati u jednom od najprivlačnijih gradova sveta.

U prilogu pogledajte aktuelni program putovanja.

 “Pariz izgleda kao da je neko prosuo paletu boja i pomešao ih bez nekakvog konkretnog reda i pravila, kao da se neko igrao kockicama i kao igračke dobio najlepše i najneobičnije građevine sveta.

 Ali, moj Pariz su mirisi. Mirisi proleća pored Sene, kajsija u Bulonjskoj šumi, potaža u četvrti Mare ili možda kafe sa cimetom i kroasana u rano jutro na Monmartru. Pariz je i miris dima u okolini biblioteke Fransoa Miteran, gareži u sporednim ulicama Pigala, čokolodanog musa na nekoj postarijoj barci, koja lagano krstari Senom… Guščije paštete u oskudno opremljenom restoranu, koji mami turiste pogledom na Ajfelov toranj.

 Pariz je i miris modernog, u La Defansu, miris kebaba u Latinskoj četvrti, miris palačinki na Trokaderu. Pariz je i osećaj svega što predstavlja istinsku i neokrnjenu lepotu slojeva istorije i kulture, na kojoj baziramo našu percepciju današnjice.” 

 Tako o Parizu, gradu u kojem je živeo, govori Vladimir Sekulić, Travel Design vodič. Da je poseban kažu i oni koji taj grad gledaju kroz poslovne prilike, ali i oni željni odmora. Travel Design to za Vas spaja u jedno iskustvo.

Magazin The financial Times svrstao je Pariz među tri najznačajnija i najuticajnija grada na svetu. Jedan je od najposećenijih i među 10 gradova sa najboljim uslovima za život. Istinsku atmosferu tog spektakularnog grada teško je sažeti u svega nekoliko dana. Sem ukoliko dizajniranje tog izazova ne prepustite onima koji ga odlično poznaju.

Ajfelov toranj, jedna je od najposećenijih turističkih atrakcija u svetu. Više od 25.000 ljudi svakodnevno se penje na toranj. Alternativa za spektakularan pogled na grad je brdo Monmartr, odnosno kupola Sveto Srce.

Nezaobilazan za ljubitelje umetnosti muzej Luvr u svojoj zbirci trenutno ima više od 380.000 artefakata. Dela Van Goga, Renoira i Moneta možete da vidite i u muzeju Rodin. Pariz je ponosni vlasnik najprestižnije i jedne od najvećih ulica na svetu, avenija Šanzelize, sa ukupno 8 traka. Jedan od mnogobrojnih simbola ne samo Pariza, već i Francuske je i “naša dama”, katedrala Notr Dam.

Kada radimo ono što volimo, zapravo živimo dva puta. Jednom u sadašnjem trenutku, drugi put kroz divne uspomene koje stvaramo.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!