Arhiva ponuda

WCO-IOF-ESCEO Barselona 2020

01 – 05.04.2020.

Svetski kongres o oseoporozi, osteoartritisu i mišićno-koštanim bolestima kao najveći događaj na polju osteoporoze, osteoartritisa, slabosti i sarkopenije, pravi korake ka novom razumevanju metabolizma i patologije kostiju, kreira nove strategije i opcije u prevenciji, dijagnozi i lečenju.

Svake godine organizatori kongresa odluče se za metropolu koja će pored tehničkih uslova neophodnih za organizaciju velikog kongresa ispuniti i turističke potrebe učesnika. Barselona ima spreman opširan i zanimljiv odgovor. Atrakcije kojima grad obiluje i koje ga čine prepoznatljivim teraju posetioce na istraživanje. Interesantna arhitektura Barselone oseti se i u poslovnom distriktu grada gde se nalazi i konferencijski centar u kom će WCO-IOF-ESCEO 2020 održati.

Ponudu sa ranim jutarnjim odlaskom u Barselonu možete pogledati ispod.

Ponudu sa popodnevnim odlaskom u Barselonu možete pogledati ispod.

 


Barselona

Barselona, grad stila, bogate istorije, specifične umetnosti i sporta. Brojni turisti koji hrle ka Barsi znaju da tamo mogu pronaći sve što jedna evropska metropola ima, a Barselona uvek nudi više.

Katalonce od Španaca deli istorija, politički stavovi i jezik, a svojim ponašanjem više podsećaju na odmerene Evropljane nego na vatrene Špance. Ipak, Katalonci strasno uživaju u kulturi, umetnosti, vrednom radu i specifičnom dizajnu i uređenju koje ih okružuje.

Čuvena Sagrada Familia u izgradnji je duže od jednog veka, a naše generacije imaju priliku da svedoče stvaranju impozantne građevine i da prate proces stvaranja arhitektonskog remek dela kojima će se diviti naši potomci. Građevine, parkovi, kvartovi i skulpture prave od Barselone muzej na otvorenom čije istraživanje čak i povratnicima uvek pruža novo uzbuđenje.

Mi ne pratimo trendove, mi ih dizajniramo!